Romania Destinatie Turistica

Romania Destinatie Turistica

duminică, 27 februarie 2011

Cazare Mamaia HOTEL ROYAL

Accesati pagina principala a acestei unitati de cazare pe Romania Destinatie Turistica


Cazare Mamaia Constanta, Litoral
Excelent plasat, in apropierea statiunii turistice Mamaia, Hotelul Royal Constanta pune la dispozitia dumneavoastra 5 apartamente, 5 camere extralarge (garsoniere), 25 camere duble (pat matrimonial), 15 camere cu doua paturi, toate dotate cu aer conditionat, cablu TV, linie telefonica, minibar, grup sanitar modern utilat. Fiecare camera, desi are personalitatea sa, este dotata cu mobilier comod, functional si elegant. Intregul surprinde prin modalitatea de abordare, solutiile practice si integrarea rafinamentului regal in contextul modern. Hotelul ofera turistului liniste si deconectare, discretie si servicii de cea mai buna calitate. Un serviciu atent, complet si elegant va este asigurat de catre personal de inalta pregatire profesionala. Posibilitatea transmisiei sau receptiei faxurilor, conexiunea internet wireless gratuita, ofera cel mai inalt standard din reteaua hoteliera in domeniul comunicatiilor sau schimbului de date.
Barul, restaurantul, sala fitness precum si sauna intregesc atmosfera din cadrul hotelului. Barul ofera o atmosfera intima si rafinata propice oricaror intalniri. Restaurantul, modern si elegant, va pune la dispozitie o gama larga de specialitati gastronomice, room service prompt oferit de un personal de inalta pregatire profesionala. Sauna si sala fitness va sunt la dispozitie la orice ora din zi si noapte pentru a va face sederea cat mai placuta.
Dacă doriţi să organizaţi un eveniment sau o reuniune, sala de conferinţe este la dispoziţia dumneavoastră. Aceasta este dotată cu facilităţile necesare de ultimă oră şi are o capacitate de 80 locuri.
Tarifele variaza in functie de perioada de sedere si numarul camerelor solicitate,intre 50 si 100 euro(mic dejun, T.V.A si taxa de statiune incluse) in functie de numarul de zile de sedere si/sau numarul de persoane cazate.
Dotari camere: Camere Fumatori
Camere cu cada
Minibar in camere
Aer conditionat
Uscator de par in camere
Camere cu DVD
Camere Nefumatori
Camere cu seif
Telefon in camere
TV/Cablu/Satelit
Internet in camere
Servicii: Fisier atasat: Download file
Pret:
Contact:
Telefon Fix: 0241542690
Fax: 0241545882
Nume: hotel ROYAL
Localitate: Constanta
Judet: Constanta
Adresa: bd Mamaia 191
Telefon: 0241542690/0241542670
Email: office@hotelroyal.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu