Romania Destinatie Turistica

Romania Destinatie Turistica

miercuri, 22 septembrie 2010

Cazare ApartHotel Iosefin Residence 4**** Timisoara


Descriere unitate: Cazare Timisoara
APARTHOTEL“IOSEFIN RESIDENCE “TIMISOARA

Locaţia strategica permite să fie aproape de principalele puncte de interes din Timisoara - City Centre, Museuri, Old Town,Parcuri ,Shopping Centre, Universitate .

Adresă: Piata Mocsonyi –Sinaia ,zona Iosefin,Timisoara,Romania

 Cum sa ajungeti la ApartHotel ” Iosefin Residence “ ?
ApartHotel “Iosefin Residence” este situat în Piata Maria imediata in vecinătatea Biserica Sinaia ,accesul este uşor accesibil cu maşina propie sau mijloacele de transport public .
Acces cu masina propie ,indiferent din ce parte vei intra in oras, trebuie sa observi indicatoarele care te indrepta catre zona centrala.
Acces de la Gara sau Autogara : Fiind dotat cu piata, autogara si gara ,cartierul Iosefin este situat pe traseele mai multor mijloace de transport in comun care face legatura intre Autogara si Gara cu centru, dar zona e traversata de mai multe linii de tramvai: 3, 7, 8, 1, 2, dar si de autobuze 32, 33, expres.
Acces de la aeroportul “Traian Vuia “: Timisoara este orasul din vestul Romaniei cu cel mai important aeroport .Pe acest aeroport opereaza toate campanile aeriene din Europa care au curse zilnice.Astfel Timisoara are legaturi cu toate marile orase europene si nu numai .Din aeroport se poate ajunge al Iosefin Residence cu autobus ,care are statie de oprire la 5 min. de residence .Dar cel mai util este taxi .
Pentru client business asiguram transferul gratuit de la/sau aeroport , gara,etc.
 Ce se ştie despre istoria Iosefin Residence?
Constructia din secolul XIX iar in anul 1907 apare primul act in care se mentioneaza mostenirea a acestui imobil. Arhitectura se incadreza cu zona in care au fost ridicate multe alte imobile tot in aceasi perioada.In toata perioada pina in 2006 acest imobil a fost destinat numai locuintelor ,iar la parter existau spatii comerciale, deoarece zona era cea mai dezvoltata zona comerciala a Timisoarei.Proprietarul actual,în 2006, a început renovarea completa, care a durat pana in decembrie 2009.
 Ce oportunităţi de program se poat oferi ?
Oportunităţilor oferite de ApartHotel “Iosefin Residence “ pentru a vă relaxa se adauga si ofertele de relaxare si petrecere a timpului liber din Timisoara. Vă rugăm să contactaţi personalul nostru si va poate oferi informatii si sugesti pentru dorintele dumneavoastre.
Uşa Residence este deschisa tuturor! Vizitatori locali şi străini deopotrivă sunt dragi pentru noi. Noi spunem bun venit tuturor ! Oameni de afaceri sau turisti .
Toate apartamentele private sunt legate la linia de telefon, conexiune la internet prin cablu sau wireless .În plus faţă de echipamentul tehnic - cum ar fi fax, PC-uri, laptop-uri, secretariat, traducere şi servicii de curierat sunt disponibile la cerere catre personalul receptiei. Noi suntem pregatiti pentru serviciile solicitate.
 Pentru copii ce se oferă in Residence?
Părinţii cu copii care inchiriaza un apartament pot utiliza serviciile noastre. Pentru cei care doresc la cerere si contra cost putem oferi serviciul de baby sitter .
 Cum functioneaza recepţia ?
Recepţia funcţionează 24/24 h. La cerere oferim informatii pentru vizitarea obiectivelor turistice, programe culturale, concerte şi spectacole de operă,odată cu transferul, dar toate informaţiile sunt destinate să faciliteze sederea oaspetilor cazati .
 Care este capacitatea la Iosefin Residence?
25 apartamente de 1- 4 persoane, care se pot închiria pe termen scurt sau lung.
 Detalii ApartHotel “Iosefin Residence “
25 apartamente (business room,standard room,garsoniere) ample cu una şi două camere decorate cu viaţă, complet echipate si mobilate , incalzire, telefon, plasmaTV, radio cu ceas, internet, a /c .
Apartamentele confortabile, amplu armonizate cu decorul lor clasic si elegant, care alaturi de serviciul său cald şi fără pereche se adapteaza perfect la necesitatile actuale, făcând din acesta un loc de lux şi de confort pentru afaceri sau vacante.
7 Apartamente pe 73 m² fiecare situate la primul nivel,cu o capacitate de până la 4 persoane (hol primire,living,dormitor,salon bucatarie, baie) .
7 Apartamente pe 65m² fiecare situate la al doilea nivel,cu o capacitate de pina la 4 persoane (hol primire,living,dormitor,salon bucatarie,baie).
11 Apartamente(4 apartamete+ 7ap.studio )situate la mansarda pe 36,7m² fiecare cu o capacitate intre 1-3 persoane (hol primire,living-dormitor, salon bucatarie, baie) .
 Există şi non smoking rooms?
Da! vă rugăm să solicitati la sosire cererea dumneavoastră. Camerele sunt spatioase, luminoase şi bine aerisite. Personalul atent va asigura clienţilor o atmosferă plăcută .
 Facilitati ApartHotel “Iosefin Residence”
Receptie24/24h,Lobby,Receptie,SelfBar, Cafenea,SeifDeposit,CameraBagaje, Lift,Gradina Interioara ,Acces pt. persoane cu handicapat ,Brekfast Room,Conference Room.
 Activitati Relaxare
Cafenea cu stil vienez”Julius Mein”la parterul cladirii,Selfbar in Looby Receptie,Terasa-bar in cadrul gradinii interioare, in curind Restaurantul “Iosefin Mediaval” si Salon Spa”Orhideea” .
 Activitati Business
Conference Romm pentru intilniri diverse, Office amplasate la parterul locatiei ,etc.
 Servicii incluse in pret
Curatenie,Utilitati,Internetwireless,P arcare,Securitate,Apel la ora solicitata,Pastrare valori
Comenzi taxi ,Informatii diverse : culturale,sportive,turistice ,Rezervari diverse .
 Servicii cu plata
Transfer aeroport,Rent a car ,Spalatorie / Curatatorie,Telefon intern-international .
 Care politica de anulare a rezervarilor se aplică ?
Politica de anulare se va adapta la condiţiile generale,care conţine un acord individual scris
 Informatii generale
Pentru inchirierea pe o perioada mai de durata, - preţul de închiriere se stabileşte pe baza unui acord individual.
Exista - bucătăria pentru a găti in apartamente ? Da, cu dotarile necesare - mobilier bucatarie ,vesela, frigider,filtru cafea-ceai, aragaz toate la sandardul actual .
Experienţa Gastronomic,ca acestea să poată fi garantată ? Putem recomanda , rezerva si organiza mese la restaurante traditionale sau cu specific din Timisoara care sunt parteneri cu Iosefin Residence . Dar in curind si in cadrul restaurantului “Iosefin Medival”.
Terapie, Masaj, Pedichiurista, Manichiuristă ? Vine la tine! La solicitarea oaspetilor salonul Spa “Orhideea” ofera servicile la apartametele din cadrul IosefinResidence .
Există o piscina, sala de fitness? Din păcate nu, dar pentru oaspeţi putem oferi voucher pentru acces si rezervare la piscine sau spa & wellness partener cu Iosefin Residence .
Servicul de curatatorie si spalatorie ? Avem o relaţie contractuală cu o excelenta curăţatorie pentru orice tip de spălare si curăţare .

Dotari camere: Camere Fumatori
Camere cu cada
Minibar in camere
Aer conditionat
Uscator de par in camere
Camere cu DVD
Camere Nefumatori
Camere cu dus
Camere cu seif
Frigider in camere
Telefon in camere
Camere persoane cu handicap
Camere cu jacuzzi
TV/Cablu/Satelit
Internet in camere
Servicii: Bar
Sala de conferinte
Cazino
Loc de joaca copii
Fitness
Ferma proprie
Bar de noapte
Sala de protocol
Discoteca
Solariu
Restaurant
Salon de mic dejun
Parcare proprie
Sauna
Masaj
Seif la receptie
Terasa amenajata
Jacuzii
Fisier atasat: Download file
Pret: 225
Contact:Telefon Fix: 00403561123224
Fax: 0040356113223
Nume: Nicu
Localitate: Timisoara
Judet: Timis
Adresa: Piata Mocsonyi-Sinaia,nr.8
Telefon: 0040356113224
Email: office@iosefinresidence.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu